GALA BUSINESSULUI MOLDOVENESC

gl-18 (4)Joi, 31 mai 2018, 155 de întreprinderi din țara noastră, participante la concursurile “Marca comercială a anului 2017″, “Premiul pentru realizări în domeniul calității” și 17 consilii raionale, prezente la Expoziția națională “Fabricat în Moldova 2018” au fost premiate în cadrul celui mai important eveniment al businessului autohton – “Gala Businessului Moldovenesc”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).

La deschiderea evenimentului, Sergiu HAREA, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova a menționat că evenimentul din acest an are o însemnătate deosebită, dat fiind faptul că instituția camerală împlinește 100 de ani de la fondare, iar concursul “Marca Comercială a Anului”se află la cea de-a XV-a ediție, adică de 15 ani, acest proiect scoate în evidență cele mai competitive mărci autohtone.

Miza concursului este Premiul Mare “Mercuriul de Aur” care atestă cele mai prestigioase aprecieri, confirmând eficacitatea strategiilor de marketing.

Concursul “Premiul pentru realizări în domeniul calităţii” este la a patra ediție și are ca obiectiv promovarea companiilor care implementează standarde în domeniul managementului calităţii şi motivarea întreprinderilor autohtone să penetreze noi pieţe de desfacere cu produse competitive şi calitative. Pentru marele premiu- “Zeița Calității”, anul acesta au concurat 45 de companii.

La Categotia: Produse alimentare în Nominaţia: Aprecierea Consumatorilor câştigător al Concursului „MARCA COMERCIALĂ A ANULUI 2017” a devenit Biscopane SRL din s. Bolohan, r.Orhei, director – Andrei Chiosa.

În cadrul evenimentului a fost menţionat Consiliul Raional Orhei pentru participare activă în perioada 31 ianuarie – 04 februarie 2018, la cea de-a XVII-a ediţie a expoziţiei naţionale “Fabricat în Moldova 2018”.

În nominaţia Produse alimentare şi agricole câştigător al Concursului PREMIULUI PENTRU REALIZĂRI ÎN DOMENIUL CALITĂŢII PRODUSELOR ŞI SERVICIILOR în anul 2017, a devenit Visapina-Impex SRL din or.Orhei, cel mai mare exportator de miere naturală din Republica Moldova,  director Negruţa Vasile.

Secvenţe de la eveniment

 

 

 

 

 

Distribuie acest articol: