La Orhei s-a desfășurat seminarul de instruire: DCFTA  INFO  BUSINESS: ÎNTREABĂ EXPERTUL

La 12 februarie 2019, în orașul Orhei s-a desfășurat seminarul de instruire: DCFTA INFO BUSINESS: ÎNTREABĂ EXPERTUL cu tematica ,,Cerințe sanitare și fitosanitare” în contextul DCFTA (Acordul de Liber Schimb cu Uniunea Europeană) organizat de Filiala Orhei a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în cadrul proiectului finanțat de Uniunea Europeană „Vizibilitate și comunicare pentru acțiunile referitoare la implementarea Acordului de Asociere/Zona de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (AA/DCFTA).

Adunarea anuală a membrilor Filialei Orhei a CCI a RM

La 11 ianuarie 2019, membrii Filialei Orhei a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova s-au întrunit la adunarea anuală, în cadrul căreia au fost prezentate activitățile organizate de instituție pe parcursul anului 2018, precum și au fost discutate problemele cu care se confruntă membrii CCI a RM din regiunea Orhei, prioritățile pentru anul curent etc.

Masa rotundă ”Controlul de stat pe hârtie și în practică: Soluțiile businessului pentru diminuarea riscurilor de corupție în procesul controlului de stat”.

Vineri, 26.10.2018 Filiala Orhei a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Institutul pentru Dezvoltare şi Initiative Sociale “VIITORUL” au organizat masa rotundă cu tematica: ”Controlul de stat pe hârtie și în practică: Soluțiile businessului pentru diminuarea riscurilor de corupție în procesul controlului de stat”.

Dezvoltarea capacităților antreprenoriale  ale diasporei Republicii Moldova (D.O.M.D.E)

Ești cetățean al RM revenit în țară după o experiență de muncă sau studii în străinătate, ai o idee de afacere cu impact social și dorești să o dezvolți împreună cu un grup de experți care te vor ajuta să transformi ideea respectivă într-un plan de afaceri și să găsești oportunități de investiții sau de finanțare? Îți pasă de țara ta și vrei să contribui la crearea unei economii durabile și inclusive și să lucrezi în beneficiul tău și al comunității?