Seminar de informare pentru tinerii antreprenori din raionul Telenești

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Filiala Orhei în parteneriat cu UCIP- IFAD a organizat pe data de 4 august un seminar de informare pentru tinerii antreprenori din  raionul Telenești  cu privire la granturile existente în cadrul Programului Rural de Reziliență Economico-Climatică Incluzivă (PRRECI) – IFAD VI și condițiile de finanțare.

Facilitatorul seminarului de instruire, dl Vitalie COLUN, director  CCI a RM Filiala Orhei  a oferit participanților o prezentare detailată  pe acest subiect inclus în agenda evenimentului, susținînd de fiecare dată, un dialog interactiv și concret.

La seminar au participat 20 de tineri din orașul Telenești cît și din localitățile raionului.

Tinerii au dat dovadă de interes în ceeia ce privește  oportunitățile de finanțare în cadrul proiectului  și și-au manifestat dorința de a aplica la granturile oferite.

Camera de Comerț și Industrie Filiala Orhei susține și oferă cosultanță tuturor tinerilor dornici să-și deschidă o afacere pentru atragerea investițiilor străine și creșterea nivelului economiei.

Proiectul are un caracter național și este implementat în toate localitățile Republicii Moldova, cu excepția or.Chișinău, or.Bălți și a Unităților Administrativ-Teritoriale din stînga Nistrului.

Secvenţe de la seminar

Distribuie acest articol: