Decernarea certificatelor pentru participare Programul Național de Abilitare Economică a Tinerilor

s141117 (22)Astăzi 14.11.17  în incinta Consiliului Raional Orhei, sala de ședință,   a avut loc  decernarea certificatelor pentru participare la Componenta I în cadrul cursului de instruire al Programului Național de Abilitare Economică a Tinerilor, organizat de Filiala Orhei a Camerei de Comerț și Industrie în colaborare cu Organizația de Dezvoltare a Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) și Consiliul Raional Orhei. În cadrul cursului tinerii au fost instruți, au primit cunoștințe și abilități pentru Înregistrarea afacerilor şi legislaţia în domeniu; Planificarea afacerilor; Managementul financiar; Contabilitate; Managementul resurselor umane; Marketing şi vânzări. Lor li s-a prezentat oportunitățile acesării proiectelor și programelor de finanțare, inclusiv finanțărilor nerambursabile și alte surse investiționale.

Cuvînt de salut a fost oferit dl GOLUB Tudor Președintele Raionului Orhei, care a felicitat tinerii ce au finalizat cu brio cursul de instruire, urîndu-le succese mari și realizări deosebite în sectorul antreprenorial.

Dl COLUN Vitalie le-a mulțumit tinerilor de colaborare și i-a îndemnat de a nu se opri doar la aceste cursuri de instruire, dar să fie insistenți și să continuie mai departe ideile și planurile de afaceri. Lor le-au fost expuse posibilitățile de conlucrare și colaborare cu sistemul cameral în domeniul dezvoltării și promovării afacerilor, cît și ridicarea calificării antreprenorilor și formarea lor continuă, oportunitatea participării tinerilor antreprenori la expoziția națională  ”Fabricat în Moldova 2018” prin susținerea lor de către Fililala Orhei a CCI a RM și Consiliul Raional Orhei.

Cristina Vatamaniuc, specialist

Secvenţe de la eveniment:

Distribuie acest articol: