Masa rotundă ”Controlul de stat pe hârtie și în practică: Soluțiile businessului pentru diminuarea riscurilor de corupție în procesul controlului de stat”.

261018-1Vineri, 26 octombrie 2018, Filiala Orhei a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Institutul pentru Dezvoltare şi Initiative Sociale IDIS “VIITORUL” au organizat masa rotundă cu tematica: ”Controlul de stat pe hârtie și în practică: Soluțiile businessului pentru diminuarea riscurilor de corupție în procesul controlului de stat”. 

În mesajul de salut, Vitalie COLUN, directorul Filialei Orhei a Camerei de Comerț și Industrie, a mulţumit experţilor- Tatianei LARIUȘIN, director de programe pe dezvoltarea  sectorului privat, lui Viorel PÎRVAN, juristul de la  IDIS ”VIITORUL” și agenților economici care au onorat cu prezența acest eveniment. De asemenea,  directorul filialei a menţionat rolul CCI a RM în promovarea și susținerea mediului de afaceri, dar şi a vorbit despre serviciile acoradate de Filiala Orhei.

Scopul evenimentului a fost familiarizarea agenților economici privind controlul efectuat de instituțiile statului asupra activității de întreprinzător, care reprezintă una din cea mai vulnerabilă etapă unde apar riscuri majore de corupție.

La eveniment au participat 35 de oameni de afaceri, care au venit cu propuneri și sugestii ce ar contribui la un sistem al controlului de stat mai eficient și transparent.

 

Distribuie acest articol: