Adunarea anuală a membrilor Filialei Orhei a CCI a RM

DSCN0244La 11  ianuarie 2019, membrii Filialei Orhei a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova s-au întrunit la adunarea anuală, în cadrul căreia au fost prezentate activitățile organizate de instituție pe parcursul anului 2018, precum și au fost discutate problemele cu care se confruntă membrii CCI a RM din regiunea Orhei, prioritățile pentru anul curent etc.

La eveniment a fost prezent Mihai Bîlba, vicepreşedintele CCI a RM care a menţionat că în anul 2018, instituția camerală a organizat o serie de activităţi pentru mediul de afaceri, pentru a promova produsele și producătorii autohtoni.

Vitalie Colun, director Filiala Orhei a CCI a RM a mulțumit pentru prezență membrilor Camerei și pentru receptivitatea de care dau dovadă mereu, în special, în activitățile organizate de Filiala Orhei.

Totodată, a fost expusă informația privind activitatea Filialei Orhei a CCI a RM pe parcursul anului 2018.

Prezent la eveniment, președintele raionului Orhei Tudor Golub a apreciat activitatea instituției camerale și implicarea agenților economici- membri ai filialei.

Evenimentul a oferit oportunitatea de a planifica evenimente pentru anul 2019, benefice în deosebi pentru mediul de afaceri.

 

Distribuie acest articol: