Filiala Orhei a CCI a RM dă startul înscrierii la ”Programul de instruire și dezvoltare a abilităților de inițiere a afacerii”

Filiala Orhei a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova lansează înscrierile la „Programul de instruire și dezvoltare a abilităților de inițiere a afacerii”, organizat în cadrul Programului „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanțat de UE și implementat de PNUD.

Cursul este destinat persoanelor care doresc să lanseze o afacere, precum și întreprinzătorilor începători.

Data și locul desfășurării: programul de instruire durează cinci zile și va avea loc în perioada 04 – 08 decembrie 2017, de la ora 09.00 până la ora 17.00, în sediul Consiliului raional Rezina, or. Rezina, str. 31 August, nr. 1.

Tematici abordate:

  • înregistrarea afacerii și legislația în domeniu (inițierea afacerii pas cu pas, alegerea formei juridice, pregătirea setului de acte pentru înregistrare ș.a.);
  • managementul și planificarea afacerii (obiectivele economice și indicii întreprinderii, elaborarea conceptului afacerii și a business-planului, managementul: efectiv, resurselor, calității, producției ș.a.);
  • management financiar (ținerea evidenței contabile în RM, întocmirea bilanțului contabil, întocmirea Raportului privind veniturile și cheltuielile ș.a.);
  • marketing și vânzări (metode de cercetare a pieței; politica prețurilor; reclama ș.a.);
  • managementul resurselor umane (metodele selectării angajaților; administrarea personalului ș.a.);
  • time management și leadership (noțiuni de bază și tipologia personalităților în gestiunea eficientă a afacerilor).

Metodologie: prelegere, comunicare interactivă, activitate în grup, brainstorming, matrice morfologică, mind-map, examinarea cazurilor, jocuri de afaceri, prezentări.

Cursul va fi desfășurat de experți din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a RM.

La finele instruirii va fi eliberat un Certificat de participare!

Înscriere și informații suplimentare:

Tel:  0235 2-44-61; 079709011;079609016

e-mail: vatamaniuc_cristina@mail.ru;  orhei@chamber.md   

adresa: Consiliul Raional Rezina, or. Rezina, str. 31 August, nr. 1

responsabil: Vatamaniuc Cristina.

Cursul este organizat în cadrul Programului „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii” finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD Moldova.

Distribuie acest articol: