Desemnarea delegaţilor la Congresul ordinar a CCI a R.Moldova

Filiala Orhei a Camerei de Comerț și Industrie a RM, pe data de 7 iulie 2017 a organizat întâlnirea cu membrii săi, pentru  desemnarea delegaţilor la Congresul ordinar al membrilor Camerei de Comerţ naţionale, ce va avea loc la mijlocul lunii august.

Cuvânt de salut a fost oferit dlui Tudor Olaru , Vice-Presedinte CCI a RM , care a adus multumiri membrilor Filialei pentru activitatea lor, relaţiile de parteneriat îndelungate cu sistemul cameral al RM, ulterior le-a prezentat rezultatele  CCI pe parcursul ultimilor 5 ani de activitate, s-a expus despre cresterea considerabilă a activitaţilor camerale, susţinerea mediului de afacere cât şi evenimentele organizate la nivel naţional şi internaţional.

În urma dezbaterilor și propunerilor înaintate prin vot unanim au fost desemnati şase delegaţi la Congresul ordinar a CCI a RM ce vor reprezenta membrii Filialei Orhei la acest eveniment.

Vitalie Colun, directorul Filialei Orhei a CCI a RM a mulțumit membrilor Camerei pentru prezență și colaborare de care au dat dovada pe parcursul a mai multor ani.

Secvenţe de la adunare

Distribuie acest articol: