Concursul „Marca comercială a anului 2016″

Vineri, 16 iunie 2017, 145 de întreprinderi din țara noastră, participante la concursurile „Marca comercială a anului 2016″, „Premiul pentru realizări în domeniul calității” și Expoziția națională „Fabricat în Moldova”, au fost premiate în cadrul celui mai important eveniment al businessului autohton – “Gala Businessului Moldovenesc”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).

La eveniment au fost prezenți agenți economici din toate domeniile de activitate, reprezentanți ai Parlamentului și Guvernului, ai administrației publice locale, ambasadori acreditați în Republica Moldova, parteneri de dezvoltare, Camere de Comerț mixte, membrii comitetelor organizatorice ale celor două concursuri.

La deschiderea evenimentului, Sergiu HAREA, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova a menționat că: „În scopul de a evidenția și susține brandurile și întreprinderile care activează pe piața autohtonă și care reprezintă cartea de vizită a Republicii Moldova, CCI a RM în colaborare cu AGEPI organizează anual concursurile ”Marca Comercială a Anului” și ”Premiul pentru realizări în domeniul calității”.  Prin intermediul acestor concursuri ne-am propus să apreciem mărcile notorii care aduc plus valoare economiei și imaginii țării noastre, să promovăm mediul de afaceri din Republica Moldova și să încurajăm implementarea inovațiilor în sectorul real, inclusiv prin valorificarea capacităților întreprinderilor mici și mijlocii”, a subliniat sursa citată.

Cîștigător al medaliei de Aur în cadrul concusului „Marca comercială a anului 2016″ a fost și un agent economic prezentat de Filiala Orhei a Camerei  de Comerţ şi Industrie Republica Moldova  (Filiala Orhei a CCI a RM) și anume în Biscopane SRL, director Andrei Chiosa. Întreprinderea s-a bucurat de medalia de aur în NOMINAȚIA MARCA LOCALĂ.

Biscopane SRL a mai participat și la concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calității” în urma rezultatelor concursului întreprinderea s-a bucurat de statutul de Diplomant al acestui concurs.

Secvenţe de la eveniment

 

 

Distribuie acest articol: