Programul Național de Abilitare Economică a Tinerilor este pentru tine!

Eşti Tânăr și Creativ? Ai o idee de afacere? Ai nevoie de Instruire și Finanțare?              Programul Național de Abilitare Economică a Tinerilor este pentru tine! Programul Național de Abilitare Economică a Tinerilor (PNAET) este un program destinat persoanelor tinere, cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani, care doresc: să-şi dezvolte abilităţi antreprenoriale; să…

Seminare de informare pentru tinerii antreprenori din  raionul Rezina

La data de 03.10.2017, Filiala Orhei a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu UCIP- IFAD a organizat 2 seminare de informare pentru tinerii antreprenori din regiunea Rezina la Școala Profesional Tehnica Rezina și în cadrul A.O ,,Orizont”, cu privire la granturile existente în cadrul Programului Rural de Reziliență Economico-Climatică Incluzivă (PRRECI) – IFAD VI și condițiile de finanțare.

Seminar de informare pentru tinerii antreprenori din regiunea Orhei

La data de 24.08.2017, Filiala Orhei a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu UCIP- IFAD a organizat seminarul de informare pentru tinerii antreprenori din regiunea Orhei cu privire la granturile existente în cadrul Programului Rural de Reziliență Economico-Climatică Incluzivă (PRRECI) – IFAD VI și condițiile de finanțare.

Concursul  „Marca comercială a anului 2016″

Vineri, 16 iunie 2017, 145 de întreprinderi din țara noastră, participante la concursurile „Marca comercială a anului 2016″, „Premiul pentru realizări în domeniul calității” și Expoziția națională „Fabricat în Moldova”, au fost premiate în cadrul celui mai important eveniment al businessului autohton – “Gala Businessului Moldovenesc”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).