Vă invităm la Concursul „POLOBOCUL DE AUR  – 2017”

În conformitate cu Regulamentul Concursului pentru cel mai bun vin de casă, Filiala Orhei a CCI a RM în scopul popularizării tradițiilor naționale de fabricare a vinului, ridicării culturii de consumare și susținerii producătorilor de vinuri de casă organizează desfășurarea concursului „POLOBOCUL DE AUR – 2017”.

Finalizarea ,,Programului de instruire şi dezvoltare a abilităților de inițierea afacerii” din or.Rezina

La data de 08.12.2017 în oraşul Rezina, incinta sălii de ședință Incubatorului de Afacere s-a finalizat cu succes ,,Programul de instruire şi dezvoltare a abilităților de inițierea afacerii” organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie Filiala Orhei cu suportul Consiliului Raional Rezina şi Incubatorului de Afaceri, în parteneriat cu proiectul european UNDP.

Tinerii antreprenori beneficiază de un nou program de instruire

La data de 4 decembrie curent, în orașul Rezina s-a dat startul ”Programului de instruire și dezvoltare a abilităților de inițiere a afacerii” la care participă 20 de tineri. Evenimentul este organizat de către Filiala Orhei a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova cu suportul Consiliului Raional Rezina și Incubatorului de Afaceri, în cadrul Programului „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanțat de UE și implementat de PNUD.