GALA BUSINESSULUI MOLDOVENESC

Joi, 31 mai 2018, 155 de întreprinderi din țara noastră, participante la concursurile “Marca comercială a anului 2017″, “Premiul pentru realizări în domeniul calității” și 17 consilii raionale, prezente la Expoziția națională “Fabricat în Moldova 2018” au fost premiate în cadrul celui mai important eveniment al businessului autohton – “Gala Businessului Moldovenesc”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).

Masa rotundă „Prioritățile Filialei Orhei a CCI a RM, reprezentanța Rezina”

La 07 mai 2018 în incinta Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă din Rezina s-a desfășurat masa rotundă „Prioritățile Filialei Orhei a CCI din Republica Moldova, reprezentanța Rezina”. La activitate au participat agenți economici, reprezentanți ai Agenției pentru OFM și a Biroului de Probațiune Rezina. Liuba Stavinschi a făcut analiza sondajului efectuat în rândul agenților economici mici și mijlocii din Rezina.

Vă invităm la Concursul „POLOBOCUL DE AUR  – 2017”

În conformitate cu Regulamentul Concursului pentru cel mai bun vin de casă, Filiala Orhei a CCI a RM în scopul popularizării tradițiilor naționale de fabricare a vinului, ridicării culturii de consumare și susținerii producătorilor de vinuri de casă organizează desfășurarea concursului „POLOBOCUL DE AUR – 2017”.