Finalizarea ,,Programului de instruire şi dezvoltare a abilităților de inițierea afacerii” din or.Rezina

La data de 08.12.2017 în oraşul Rezina, incinta sălii de ședință Incubatorului de Afacere s-a finalizat cu succes ,,Programul de instruire şi dezvoltare a abilităților de inițierea afacerii” organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie Filiala Orhei cu suportul Consiliului Raional Rezina şi Incubatorului de Afaceri, în parteneriat cu proiectul european UNDP.

Tinerii antreprenori beneficiază de un nou program de instruire

La data de 4 decembrie curent, în orașul Rezina s-a dat startul ”Programului de instruire și dezvoltare a abilităților de inițiere a afacerii” la care participă 20 de tineri. Evenimentul este organizat de către Filiala Orhei a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova cu suportul Consiliului Raional Rezina și Incubatorului de Afaceri, în cadrul Programului „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanțat de UE și implementat de PNUD.

Conferința Raională Rezina a Întreprinderilor Mici și Mijlocii

Miercuri, 18.10.2017 la Rezina, s-a desfășurat Conferința raională a Întreprinderilor Mici și Mijlocii cu genericul „Comunicare, Cooperare, Dezvoltare”. Inaugurată de către Eleonora Graur, președintele raionului Rezina, Conferința a avut parte și de prezențe notorii, cum ar fi: Iulia Iabanji, directorul general ODIMM, Alexandru Baltag, directorul general AOAM, Ghenadie Pârțu, director, ANRE.Compartimentul care a continuat Conferința raională a Întreprinderilor Mici și Mijlocii cu genericul „Comunicare, Cooperare, Dezvoltare”, l-a constituit decernarea distincțiilor și acordarea premiilor învingătorilor Concursului „Cel mai bun antreprenor din sectorul Întreprin-derilor Mici și Mijlocii”.

Programul Național de Abilitare Economică a Tinerilor este pentru tine!

Eşti Tânăr și Creativ? Ai o idee de afacere? Ai nevoie de Instruire și Finanțare?              Programul Național de Abilitare Economică a Tinerilor este pentru tine! Programul Național de Abilitare Economică a Tinerilor (PNAET) este un program destinat persoanelor tinere, cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani, care doresc: să-şi dezvolte abilităţi antreprenoriale; să…

Seminare de informare pentru tinerii antreprenori din  raionul Rezina

La data de 03.10.2017, Filiala Orhei a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu UCIP- IFAD a organizat 2 seminare de informare pentru tinerii antreprenori din regiunea Rezina la Școala Profesional Tehnica Rezina și în cadrul A.O ,,Orizont”, cu privire la granturile existente în cadrul Programului Rural de Reziliență Economico-Climatică Incluzivă (PRRECI) – IFAD VI și condițiile de finanțare.