Masa rotundă ”Controlul de stat pe hârtie și în practică: Soluțiile businessului pentru diminuarea riscurilor de corupție în procesul controlului de stat”.

Vineri, 26.10.2018 Filiala Orhei a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Institutul pentru Dezvoltare şi Initiative Sociale “VIITORUL” au organizat masa rotundă cu tematica: ”Controlul de stat pe hârtie și în practică: Soluțiile businessului pentru diminuarea riscurilor de corupție în procesul controlului de stat”.

Dezvoltarea capacităților antreprenoriale  ale diasporei Republicii Moldova (D.O.M.D.E)

Ești cetățean al RM revenit în țară după o experiență de muncă sau studii în străinătate, ai o idee de afacere cu impact social și dorești să o dezvolți împreună cu un grup de experți care te vor ajuta să transformi ideea respectivă într-un plan de afaceri și să găsești oportunități de investiții sau de finanțare? Îți pasă de țara ta și vrei să contribui la crearea unei economii durabile și inclusive și să lucrezi în beneficiul tău și al comunității?

GALA BUSINESSULUI MOLDOVENESC

Joi, 31 mai 2018, 155 de întreprinderi din țara noastră, participante la concursurile “Marca comercială a anului 2017″, “Premiul pentru realizări în domeniul calității” și 17 consilii raionale, prezente la Expoziția națională “Fabricat în Moldova 2018” au fost premiate în cadrul celui mai important eveniment al businessului autohton – “Gala Businessului Moldovenesc”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).

Masa rotundă „Prioritățile Filialei Orhei a CCI a RM, reprezentanța Rezina”

La 07 mai 2018 în incinta Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă din Rezina s-a desfășurat masa rotundă „Prioritățile Filialei Orhei a CCI din Republica Moldova, reprezentanța Rezina”. La activitate au participat agenți economici, reprezentanți ai Agenției pentru OFM și a Biroului de Probațiune Rezina. Liuba Stavinschi a făcut analiza sondajului efectuat în rândul agenților economici mici și mijlocii din Rezina.